Posts Don't Show. - Page 3 - 1911Forum
1911Forum
Advertise Here
Forum   Reviews   Rules   Legal   Site Supporters & Donations   Advertise


Go Back   1911Forum > >

Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 08-22-2019, 09:59 PM
dsk's Avatar
dsk dsk is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 70,183
The vB staff is trying to figure it out. So far there is no common denominator. But trust me they're working on it, so please be patient.

Also, please DO NOT create new user accounts. The problem is with the forum, not your accounts, and creating multiple usernames is against forum rules.
__________________
Avoid the temptation to replace everything on your brand-new 1911 just to make it "better". Know what you're changing out and why. You may spend a lot of money fixing things that weren't broken to begin with. Shoot at least 500 rounds through it first, then decide what you don't like and want to improve. Regarding vintage 1911s, pre-1970 pistols are highly collectible in original, unaltered condition and should NEVER be refinished or modified as it completely ruins their monetary value.
Reply With Quote
  #52  
Old 08-23-2019, 08:58 AM
vb1911forum vb1911forum is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 756
Hello all,

Can you give this a test and see if that helped?

https://kb.iu.edu/d/bdny

Ed
Reply With Quote
  #53  
Old 08-23-2019, 12:19 PM
cavelamb cavelamb is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Heart of Texas
Posts: 3,453
Quote:
Originally Posted by vb1911forum View Post
Hello all,

Can you give this a test and see if that helped?

https://kb.iu.edu/d/bdny

Ed

Hi Ed.

Okay...

I'm running Firefox 68.0.2 64 bit under Win 7 pro 64.
But Chrome and IE-11 all experience hte same problem.

The shield icon is not there, but a lock icon is (shows secure connection).
To the left of that is an "i" in a circle - icon.
So no blocking going on...

I do not see the option to turn off blocking for this site. It does not appear where Mozilla said.
Maybe that's because nothing is being blocked?
But the drop down menu says there is blockable content.

Following the suggested idea, I turned off ALL blocking anyway.
Reloaded all tabs, and signed into my account (cavelamb).
No text...

I disabled ALL add-ons, reloaded the site page - no text.

There are no parental controls on this computer.
It's a single user machine.

This computer is set to automatically synchronize time from 'time.windows.com'.

DNS Cache
ipconfig /flushdns sucessfully - but no change.

Cleared cookie for 1911forum.com - no change


But the advertisements sure do show!


I see 12 trackers listed.
And 5 tracking cookies

I set an exception for 1911forum to allow the use of cookies and site data.

after clearing all blockers I see over 120 tracker listed.
and probably 100 or more tracking cookies.

So far nothing I have done on this end has had any effect at all.







Okay, so I went to my account settings...
under quick links



NO options were set.


So I enabled a few - like Enable Private Messaging, show new private message pop-up, show signatures, show avatars, show images...


Saved changes.



Then went back to options - and NONE of the options I enabled are set now.

Went back to options and set ALL of them.
Saved Changes
Went back again and the only one set is "I agree to receive news and updates by email".

Somehow this seems significant!





Went to the Edit Your Details page and



updated my password to the new standards.
The old (non-compliant) password was still working
and the new passwords does also.

My date of Birth and location settings were correct.

Statistics page:
All works properly.
It could find the posts I made today.

Join date and post count appear correct.

I am not a member of any groups.
and
I have no friends so sad.

Private messages have been working correctly.

Subscribed threads list is correct.

I created a new account the other day - Range Officer 9.
(Sorry - forgot that was against the rules)
But it seemed to work fine.

So, back to you...
__________________
-
NRA Life Member - NRA RSO - NRA Pistol Instructor
Texas State Rifle Assoc. - Gun Owners of America
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #54  
Old 08-23-2019, 01:03 PM
Forty-Five Forty-Five is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Jax, Fla
Posts: 478
Good thing the forum has a big parent company to put their vast resources into fixing this week-long problem. *wink*

In many years of using and managing vBulletin forums I’ve never seen this before. Someone must have clicked an administrative setting or something.

I can only view posts on my phone in “Enhanced Mobile View” which ordinarily I dislike.
__________________
Nine is fine, but I'll survive with forty five!
Reply With Quote
  #55  
Old 08-23-2019, 01:10 PM
mercury mercury is online now
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 348
Still can't see threads 8/23/19

I can only view the first thread while hovering over it, so I cannot read how to fix this.
Can someone email me with instructions on how to fix this?
Thanks
__________________
There has never been an occasion where a people gave up their weapons in the interest of peace that didn't end in their massacre. (Louis L'Amour)
Reply With Quote
  #56  
Old 08-23-2019, 03:04 PM
BC17A BC17A is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Northern Arizona
Posts: 108
I've got the same issue. When I click on a thread, all I see is what the below pic shows. I can go to thread tools and select "show printable version" and see the thread but that's a pain because I have to do that each time I view any thread. I've tried on two computers and two browsers, same problem.
Attached Thumbnails
page.jpg  
Reply With Quote
  #57  
Old 08-23-2019, 03:59 PM
DubfromGa DubfromGa is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Georgia
Age: 51
Posts: 3,584
just updating my status...

It's Friday 8/23/19.....I'm still having to log out to read thread content and log back i to make a post.

I first noticed this on Thursday 8/15/19.

I've tried on two different computers with different ISP for each....same result.
__________________
Proud to be a Deplorable.....
Reply With Quote
  #58  
Old 08-24-2019, 01:33 AM
Sergio Natali Sergio Natali is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: From somewhere in Northern Italy
Age: 65
Posts: 6,709
I've been part of this forum since 2015 and so far I've written over 6K posts; actually I joined this forum some years earlier but since I had computer and passwords problems I had to join again in 2015; I would add that until a week ago this was the forum I used to come more often during the day, but I also write some posts on other gun-forums like: "m1911.org", two forums on "LUGERs", "MILSURP", and "BERETTA" - I confess that I don't recall any similar trouble in any other forum...

I hope this inexplicably long technical problem won't damage, how can I say it "the good reputation" (perhaps this is not the correct words but I'm sure everybody has understood what I mean) of our forum.

Hope to see "forums.1911forum.com" back on its legs soon.
__________________
Sergio
Anything with a FLGR is fluff, if JMB didn't put it on the 1911 you don't need it.
If you are going to collect, don't be 'drawn' to an example that is neither original nor correct; instant gratification is always more expensive than a good education.
Reply With Quote
  #59  
Old 08-24-2019, 07:40 AM
RetiredRod's Avatar
RetiredRod RetiredRod is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2002
Location: Springfield, Missouri
Posts: 14,222
Quote:
Originally Posted by mercury View Post
I can only view the first thread while hovering over it, so I cannot read how to fix this.
Can someone email me with instructions on how to fix this?
Thanks
PM sent. There's nothing you can do on your end to fix the problem.

Rod.
__________________


NRA Life Member
Reply With Quote
  #60  
Old 08-24-2019, 08:12 AM
old doc old doc is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Central Virginia
Posts: 3,772
Cant see threads Either

Count me among those having problems. Try to open a thread and it goes to Quick Reply screen
Reply With Quote
  #61  
Old 08-24-2019, 08:23 AM
Black sunshine Black sunshine is offline
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 131
I'm also having this problem.
Reply With Quote
  #62  
Old 08-24-2019, 12:27 PM
T.C. T.C. is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 86
if you cannot see posts then log out and use the site

just trying to be helpful until it is fixed
Reply With Quote
  #63  
Old 08-24-2019, 02:11 PM
AustinWiseGuy AustinWiseGuy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: God Bless Texas
Posts: 301
TC, I've not experienced the issue myself. If you log out, you're saying that the threads are visible. Do you know for a fact then that when you log back in the threads are inaccessbile?

If you can verify that you can replicate the issue at will, have you / can you try clearing your browser cache, and would you use another browser such as the Edge browser? Also, have you tried using the new Brave browser? I understand that it blocks a lot of unncessary scripts and also spyware. My point is, I wonder what a fresh, new browser would do.

If it's what it sounds like, I'm thinking there's a tie in with either cookie data or browser caching.

Just my 2 cents..
__________________
NRA - Patriot Life Member / Benefactor
Member: Gun Owners of America
Member: TX State Rifle Association
Captain, Sons of the American Revolution
Reply With Quote
  #64  
Old 08-24-2019, 03:06 PM
RetiredRod's Avatar
RetiredRod RetiredRod is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2002
Location: Springfield, Missouri
Posts: 14,222
This is a wide-spread, ongoing, perplexing problem for this Forum. It seemed to start August 16. The IT people have been working on it but, so far, unable to find a fix. Because it is so widespread among our members, the thinking is that it's not any particular browser, cache, or cookies problem. It's a Forum problem.

The problem is the same for all members (and some moderators/administrators). When logged in they cannot read any posts. When not logged in, they can read the posts, but cannot post themselves.

Again, the VB IT staff is working on it. It's apparently a tough nut to crack.
__________________


NRA Life Member
Reply With Quote
  #65  
Old 08-26-2019, 01:27 PM
Flight Medic's Avatar
Flight Medic Flight Medic is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Dallas
Posts: 1,574
I can only view posts while logged-in if I use my Android device. Windows and Apple devices are a no-go, as I cannot see any posts inside threads (while logged-in) when using Chrome, IE or Safari browsers.

Come on, I.T., lets get this resolved.
__________________
KAG - VOTE TRUMP 2020
Reply With Quote
  #66  
Old 08-26-2019, 07:12 PM
T.C. T.C. is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 86
Posting blind because I can't see the thread logged in... something kind of interesting... I can actually toggle thread visibility by clicking the log out button .. which shows me everything... then clicking the "log in" button which hides everything. I had been using 2 browsers before one logged in that had never logged in. Now I can just click log out if i want to read stuff then log in when I want to post. Interesting.
Reply With Quote
  #67  
Old 08-26-2019, 07:44 PM
vb1911forum vb1911forum is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 756
Hmm okay,

The HTTPS seems to be renewed now.
Can you try clearing your caches and cookies and see if that worked?

Ed
Reply With Quote
  #68  
Old 08-26-2019, 08:04 PM
Tim Burke's Avatar
Tim Burke Tim Burke is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2000
Location: NC
Posts: 10,726
No change for me.
__________________
TB., NC
Reply With Quote
  #69  
Old 08-26-2019, 08:49 PM
Bill Cee Bill Cee is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Delaware
Posts: 139
Posts Donít Show

I havenít been able to read a post for over a week. When I click on a thread,
I only get the reply screen. Iíve requested help twice, but no answer. Iíve just asked for the third time. Does anyone know how to get an answer from a moderator?
Reply With Quote
  #70  
Old 08-26-2019, 10:31 PM
vb1911forum vb1911forum is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 756
I have sent this issue up to the techs.
Will provide an update once I get back from them.

Sorry for any inconvenience,

Ed
Reply With Quote
  #71  
Old 08-26-2019, 10:34 PM
KLW1911 KLW1911 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: N.Ga.Mtns.
Age: 69
Posts: 1,024
Having the same problem 1911 forum how bout some help!
Reply With Quote
  #72  
Old 08-26-2019, 10:41 PM
2Amister 2Amister is offline
Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 138
i can't post on the site.
Reply With Quote
  #73  
Old 08-27-2019, 08:05 AM
Sergio Natali Sergio Natali is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: From somewhere in Northern Italy
Age: 65
Posts: 6,709
Knock knock is anybody there?


I'm rather worried for our 1911 forum.
After at least eleven days our 1911 forum isn't working yet.

Since last July I asked several times to please replace my present user name with my real full name Sergio Natali, but nothing has been done so far.

At this point I start to wonder maybe they want to close this site?

I feel pretty upset and disappointed, but I still hope for the best.

Sergio
__________________
Sergio
Anything with a FLGR is fluff, if JMB didn't put it on the 1911 you don't need it.
If you are going to collect, don't be 'drawn' to an example that is neither original nor correct; instant gratification is always more expensive than a good education.
Reply With Quote
  #74  
Old 08-28-2019, 08:08 PM
denstoe denstoe is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Age: 71
Posts: 483
I understand technology flaws but as a longtime financial supporter this is getting old. I wonder if the tail is wagging the dog or the dog is wagging the tail. Very disappointed and wondering where my support is money goes.
__________________
Dennis
Reply With Quote
  #75  
Old 08-28-2019, 08:52 PM
DubfromGa DubfromGa is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Georgia
Age: 51
Posts: 3,584
Perhaps some tech-savvy teenagers could help resolve this.
__________________
Proud to be a Deplorable.....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.


NOTICE TO USERS OF THIS SITE: By continuing to use this site, you certify that you have read and agree to abide by the Legal Terms of Use. All information, data, text or other materials ("Content") posted to this site by any users are the sole responsibility of those users. 1911Forum does not guarantee the accuracy, integrity, or quality of such Content.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2015 1911Forum.com, LLC. All Rights Reserved