Tutorial: How to Post Pics - Page 2 - 1911Forum
1911Forum
Advertise Here
Forum   Reviews   Rules   Legal   Site Supporters & Donations   Advertise


Go Back   1911Forum > >

Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #26  
Old 03-02-2014, 09:43 PM
BWHNTR4LF BWHNTR4LF is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: MID MO
Posts: 81
http://s765.photobucket.com/user/awe...e1292.jpg.html
Reply With Quote
  #27  
Old 03-02-2014, 09:47 PM
BWHNTR4LF BWHNTR4LF is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: MID MO
Posts: 81
Reply With Quote
  #28  
Old 04-19-2014, 01:17 PM
fred1911 fred1911 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Age: 57
Posts: 289
test

http://rs1288.pbsrc.com/albums/b483/...5d774.jpg~c100

http://rs1288.pbsrc.com/albums/b483/...5d774.jpg~c100

Last edited by fred1911; 04-19-2014 at 01:21 PM.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #29  
Old 09-25-2014, 07:45 AM
45slide 45slide is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: S.E. Penna
Posts: 96


test photo of my 1911A1 Colt
__________________
nuttin but COLTS....
Reply With Quote
  #30  
Old 01-03-2015, 09:06 AM
kwakhed kwakhed is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Arkansas
Posts: 122
Reply With Quote
  #31  
Old 01-31-2015, 05:14 AM
1911MK IV 1911MK IV is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Denmark
Posts: 364
Ok lets give it a try:



It works. Great but kind of hard using a IPad. Had to try to paste all 10 times befor the menu didn't disapere and the 10 more times befor I was fast enough to hit copy befor the menu disapered.
__________________
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill
Reply With Quote
  #32  
Old 02-02-2015, 11:57 AM
Baltimoreed11754 Baltimoreed11754 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Aurora, NC
Posts: 300
Can't upload more than one attatchment on my posts

On my iPad I can't seem to post more than one photo at a time. If I download multiple photos on the attatchment page and hit upload, it only uses the last one as a thumbnail, the others vanish. I can upload multiples on the Oly Arms and CNC sites just fine. What am I doing wrong?
Attached Thumbnails
image.jpg  
__________________
"Give'em hell, Pike"
Reply With Quote
  #33  
Old 06-24-2015, 10:47 AM
GySgt Hartman GySgt Hartman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 9
test

Let's see if it works.
Attached Thumbnails
_20150624_104623.JPG  
Reply With Quote
  #34  
Old 11-19-2015, 10:33 PM
joethetoe joethetoe is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 25
<blockquote class="instagram-media" data-instgrm-version="6" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"><div style="padding:8px;"> <div style=" background:#F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:31.6666666667% 0; text-align:center; width:100%;"> <div style=" background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAA pWqozAAAAGFBMVEUiIiI9PT0eHh4gIB4hIBkcHBwcHBwcHBydr +JQAAAACHRSTlMABA4YHyQsM5jtaMwAAADfSURBVDjL7ZVBEgM hCAQBAf//42xcNbpAqakcM0ftUmFAAIBE81IqBJdS3lS6zs3bIpB9WED3YY XFPmHRfT8sgyrCP1x8uEUxLMzNWElFOYCV6mHWWwMzdPEKHlhL w7NWJqkHc4uIZphavDzA2JPzUDsBZziNae2S6owH8xPmX8G7zz gKEOPUoYHvGz1TBCxMkd3kwNVbU0gKHkx+iZILf77IofhrY1nY FnB/lQPb79drWOyJVa/DAvg9B/rLB4cC+Nqgdz/TvBbBnr6GBReqn/nRmDgaQEej7WhonozjF+Y2I/fZou/qAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;"></div></div><p style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;"><a href="https://www.instagram.com/p/-SmvHsCmaO/" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">A photo posted by joe (@josefg26)</a> on <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2015-11-20T02:58:16+00:00">Nov 19, 2015 at 6:58pm PST</time></p></div></blockquote>
<script async defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js"></script>
Reply With Quote
  #35  
Old 11-19-2015, 10:34 PM
joethetoe joethetoe is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 25
https://api.viglink.com/api/click?fo...F-SmvHsCmaO%2F
Reply With Quote
  #36  
Old 11-19-2015, 10:35 PM
joethetoe joethetoe is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 25
Reply With Quote
  #37  
Old 11-21-2015, 01:27 PM
muskyed muskyed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 213
test
Attached Thumbnails
custom lr.jpg  

Last edited by muskyed; 11-21-2015 at 02:22 PM. Reason: photo
Reply With Quote
  #38  
Old 12-10-2015, 05:18 PM
chief-scout chief-scout is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 120
test picture

https://forums.1911forum.com/attachm...1&d=1449785574
Attached Thumbnails
g-1921-11.jpg  
Reply With Quote
  #39  
Old 01-23-2016, 10:08 AM
mr. wolf mr. wolf is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 393
I want to post pictures that I received in an e-mail. They do not have a URL but I can save as .JPEG. How do I insert them into a thread that is on going?? They are in the e-mail as Microsoft Office Picture Manager files.
Reply With Quote
  #40  
Old 01-23-2016, 11:47 AM
tacticool tacticool is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Central Va. In the shadow of the blue ridge
Posts: 599
When I post pics they end up as a small pic, you can click on them and they open up to alarger page, How do I make the pics larger without having to click on them
__________________
I'm every poster on here but you
Baer SRP, Baer Thunder Ranch Comanche HC, SA Loaded Full Rail, Kimber Ultra Elite, Series 80, a handfull of M&P's, Daniel Defense V7 LW, M&M M10 AK, Sig MPX, A big white Tahoe and 2 red dogs
Reply With Quote
  #41  
Old 03-29-2016, 03:38 AM
Howe.45ACP Howe.45ACP is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ky
Age: 41
Posts: 1,205
test
Reply With Quote
  #42  
Old 10-07-2016, 07:41 PM
gapwedge gapwedge is offline
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Arkansas
Posts: 209
Test

Test pic upload

Attached Thumbnails
IMG_0008.JPG   IMG_0009.JPG  
__________________
"I come in peace. I didnít bring artillery. But Iím pleading with you, with tears in my eyes: If you f_ck with me, Iíll kill you all.Ē -Retired USMC Gen James 'Mad Dog' Mattis

Dan Wesson CCO .45, Stainless Vbob .45, Black Valor Commander 9mm
Reply With Quote
  #43  
Old 01-15-2017, 10:09 AM
telewacker55 telewacker55 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 37
Test pic....



I think I did it!
Reply With Quote
  #44  
Old 02-03-2017, 05:30 PM
Mono15 Mono15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Texas
Posts: 19
Here is my Springfield Range Officer Stainless 9mm with VZ grips

Last edited by Mono15; 02-03-2017 at 05:31 PM. Reason: Wrong label for pistol in first post
Reply With Quote
  #45  
Old 04-12-2017, 01:36 PM
callum callum is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Indiana
Posts: 28
Thank You Sir!

Callum
Reply With Quote
  #46  
Old 04-12-2017, 07:49 PM
Zippo Guy Zippo Guy is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Northern California
Posts: 433
I am using Photobucket and now having problems. My choices are email &IM; HTML embed; flash embed; slideshow; story; and story embed. I have tried them all and non work. I was able to post pictures before, but can't now. Also had problems of getting the "select all" to come and the same with "copy". Any ideas?
__________________
Rick
Reply With Quote
  #47  
Old 04-13-2017, 09:44 AM
vb1911forum vb1911forum is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 751
Quote:
Originally Posted by Zippo Guy View Post
I am using Photobucket and now having problems. My choices are email &IM; HTML embed; flash embed; slideshow; story; and story embed. I have tried them all and non work. I was able to post pictures before, but can't now. Also had problems of getting the "select all" to come and the same with "copy". Any ideas?
Hey there

Are you viewing the individual photo you want to share? There are different share options if you are in Album view or Photo view. Click on the specific photo you want to share. The options on the side will change to:

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2017-04-13 at 9.40.39 AM.png
Views:	7
Size:	46.1 KB
ID:	345082

You can use the IMG option and paste it directly in to your post, or the Direct option, and use the Insert Image icon here.

If you are in an Album View, you'll see the share options you listed. Those will share the entire album, not the specific photo.

Dayle
Reply With Quote
  #48  
Old 04-13-2017, 10:12 AM
Noklue3's Avatar
Noklue3 Noklue3 is offline
Retired Administrator
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ohio
Posts: 10,798
Zippo: when you copy from photobucket, use the "Direct" option. When you paste it here, you will see that "HTTP" is already there so you need to delete that before you paste.
__________________
Semper Fi 1968-1972
Goodnight Chesty Puller, where ever you are !
Reply With Quote
  #49  
Old 04-13-2017, 04:07 PM
Zippo Guy Zippo Guy is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Northern California
Posts: 433


This test worked, thanks.
__________________
Rick
Reply With Quote
  #50  
Old 04-13-2017, 05:06 PM
Noklue3's Avatar
Noklue3 Noklue3 is offline
Retired Administrator
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ohio
Posts: 10,798
Zippo: Do you mean what I told you worked ? Other members will need to know.
__________________
Semper Fi 1968-1972
Goodnight Chesty Puller, where ever you are !
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:13 AM.


NOTICE TO USERS OF THIS SITE: By continuing to use this site, you certify that you have read and agree to abide by the Legal Terms of Use. All information, data, text or other materials ("Content") posted to this site by any users are the sole responsibility of those users. 1911Forum does not guarantee the accuracy, integrity, or quality of such Content.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2015 1911Forum.com, LLC. All Rights Reserved