1911Forum

1911Forum (https://forums.1911forum.com/index.php)
-   Site Questions & Suggestions (https://forums.1911forum.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Posts Don't Show. (https://forums.1911forum.com/showthread.php?t=997838)

Jim Watson 08-15-2019 07:53 PM

Posts Don't Show.
 
I am no longer showing board posts.
Index yes, actual posts, no.

RetiredRod 08-15-2019 11:09 PM

Jim, this seems to be happening to some of our members, but not all. It has been reported to the VB support staff.

Jim Watson 08-16-2019 10:24 AM

I see I got a reply but it doesn't show, either.
If there is a fix please PM or email.

Sergio Natali 08-16-2019 10:31 AM

Same here, I was desperate, I thought it was my laptop for some reasons, then I noticed that all the other gun-forums work properly.
Hope they'll do something soon.
Thanks in advance.

Sergio Natali 08-16-2019 10:37 AM

Actually I can see the posts only if I don't log in...
In so many years never seen anything similar.

Hope they'll do something for it.

Regards.

cavelamb 08-16-2019 11:14 AM

Site problem?
 
Nothing is showing up to read.
I can enter a thread but there is only one message -

and it is completely blank.

Posting this to see if that works, and to pass along the
problem?

cavelamb 08-16-2019 11:17 AM

Correction - NO messages show up.

cavelamb 08-16-2019 11:18 AM

but that one just did?

Jim Watson 08-16-2019 11:35 AM

Hmm, logged out, logged in, can see this thread, so far.

Jim Watson 08-16-2019 11:36 AM

Put in that one reply and everything went away again.

USMM guy 08-16-2019 11:47 AM

I am having the same issue.
 
This is the second day now in a row.

guy sajer 08-16-2019 04:23 PM

Sorry for the hassle . Tech is working on it .

*MAYHEM* 08-16-2019 05:23 PM

I can't see them either. Including this one.

*MAYHEM* 08-16-2019 05:24 PM

I think everyone is typing in invisible ink today.

Grandpas50AE 08-16-2019 06:41 PM

I merged these threads, same topic and issue. Technical staff is working on it, and it is not "across the board", so it may take a few days to find and correct. Sorry for the difficulties, bear with us.

Pedro 1 08-16-2019 07:53 PM

Quote:

Originally Posted by "colt45acp" (Post 12912994)
Actually I can see the posts only if I don't log in...
In so many years never seen anything similar.

Hope they'll do something for it.

Regards.

This is the same for me, Sergio. If I log out I can see all the posts.
Could this be a trouble shooting clue?
Pedro.

OZ 1911 08-16-2019 10:53 PM

G'day this is Grant (OZ 1911)

When I'm logged in and click on a post - their is nothing there!??! I've been a member since 2005 and never had this problem before. Please help

Grant

USMM guy 08-17-2019 12:16 PM

You can see the posts if you bring up the printable version.

Sergio Natali 08-18-2019 07:01 AM

Posts still do not show since Friday...

Flight Medic 08-18-2019 03:52 PM

2 Attachment(s)
Having problems viewing threads in Windows while logged into my account.

When I'm logged OUT, the threads normally appear. However, once I log into the forum in a Windows-based computer, this is what I see when opening a thread

https://imagizer.imageshack.com/img924/4203/7IptaI.png



This does not happen when I view the forum with my Android phone, only Windows....and its happened on both my ISP at home and on thr network at the hospital.

Please advise.

Ricky T 08-18-2019 05:26 PM

This problem affect many forum members including moderators and administrators. VS Support personnel have been notified.

Also discussed here:

https://forums.1911forum.com/showthread.php?t=997838

mercury 08-18-2019 05:32 PM

I'm having the same problem as the OP. I cannot read any of the posts in a thread so I can't read how to fix it.

STORM2 08-18-2019 05:49 PM

All good here

RetiredRod 08-18-2019 09:42 PM

Quote:

Originally Posted by mercury (Post 12915170)
I'm having the same problem as the OP. I cannot read any of the posts in a thread so I can't read how to fix it.

Don't think you can fix it. This problem involves many (but not all) members, including moderators and administrators. It has been reported to the VB staff last Friday, but as of yet the problem hasn't been solved.

GatDaddy 08-19-2019 12:14 AM

Not sure if anyone will see this. I am also having the problem. If I use an incognito window (and stay signed out) I can see the posts. Which is how I was able to see the posts here :) Now however I am back to the regular window and signed in so I can post. I am posting in the blind, here's hoping someone sees it.

Another thing I noticed is none of my 'Options' are populated in the UserCP (such as the option to use private messaging, or receive emails when PMs are received etc). And when I make changes to the options and save them then come back, they are all cleared out again. Just putting that out there in case it helps someone get to the bottom of the issue.

I'll keep checking back, good luck with the fix. Thanks,

Sergio Natali 08-19-2019 01:48 AM

Today it's Monday, and I'm writing in the blind again, post are still not showing since last Friday, never seen anything like this before.
Hope they'll be able to fix it soon.

Sergio
P.S.
I wonder if in the meantime they'll be able to replace my present username with my full name Sergio Natali as I asked a couple of weeks ago.

Thanks a lot and regards to all.
Sergio

david_root2000 08-19-2019 07:42 AM

Works in Tapatalk. Not on my PC with Chrome.


Sent from my iPhone using Tapatalk

T.C. 08-19-2019 08:32 AM

I cant see any post in this thread. For a little while now most of the posts look blank to me.

cdhbrad 08-19-2019 08:50 AM

Same with me, I can't see any posts in any Forum. When not logged in, I can bring up the posts but not after I log in.

Started late last week....very frustrating.

RetiredRod 08-19-2019 10:21 AM

Not fixed yet, but VB staff is working on it.

Flight Medic 08-19-2019 04:03 PM

2 Attachment(s)
Guys, try accessing forum from your phone. I cant see the posts when logged into windows, but all is working well through my Android-based smartphone.

At least until they get it sorted out.

LW McVay 08-19-2019 11:21 PM

The situation is being worked on behind the scenes by our IT staff....hang on.

T.C. 08-20-2019 05:34 PM

still can't see any posts

Bill Cee 08-20-2019 05:41 PM

Posts
 
I cannot view posts. When I click on one, only the reply screen comes up. I requested help, but so far no response.

DubfromGa 08-20-2019 06:17 PM

What is going on with the forum.....no content visible when I try to read a thread ??????

DubfromGa 08-20-2019 06:46 PM

Sure would be nice to read the forum......can't see anything on a thread when I open....other than my own post if I type one.

crasig 08-20-2019 08:47 PM

I"M HAVING THIS PROBLEM ALSO - but did notice I can read everything IF I DON'T SIGN IN. I'm feeling unwelcome - but I'd rather believe you're having a technical problem or been hacked.
PLEASE HELP , CRASIG

LW McVay 08-20-2019 09:02 PM

You are not the only one who is having a hard time. Even some of the mods are. Hang in there.

RetiredRod 08-20-2019 10:29 PM

This is a wide spread Forum problem affecting many members and a few moderators. The IT support staff is working on the problem. Hang in there. It's been going on for several days and apparently is not an easy fix.

burrhead 08-21-2019 03:31 AM

Posts don't show for me


All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2015 1911Forum.com, LLC. All Rights Reserved