1911Forum

1911Forum (https://forums.1911forum.com/index.php)
-   Site Questions & Suggestions (https://forums.1911forum.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Posts Don't Show. (https://forums.1911forum.com/showthread.php?t=997838)

Tim Burke 09-02-2019 02:42 PM

Have you tried clearing your cookies and your cache?

T. Kanaley 09-02-2019 03:38 PM

Thanks Tim! I am running Safari on a Mac Book Pro. I've cleared my cache and cleared my History, but still not able to save my options. All the boxes are un-checked when I reopen the User Options page.

Tim Burke 09-02-2019 05:10 PM

OK. I reported it earlier, and haven't heard anything back yet, but I knew those would be the first 2 suggestions.

Pedro 1 09-02-2019 06:01 PM

I'm having the same problem as T. Kanaley.
This isn't meant as a complaint, only for trouble shooting purposes.
Pedro.

denstoe 09-03-2019 12:41 PM

Oops. Same problem. Edit options not saving changes, all boxes blank.

Tim Burke 09-04-2019 06:56 PM

This has been passed to the tech team.

vb1911forum 09-05-2019 09:40 AM

What browsers are in play for this new error guy? Testing with Chrome so far with no recreation

Kevin

Grandpas50AE 09-05-2019 09:43 AM

Mine is with IE 11, not sure about others.

T. Kanaley 09-05-2019 10:47 AM

Mac Book pro > Safari 12.1.2

denstoe 09-05-2019 11:55 AM

Chrome, Edge and Mozilla on Windows 10 Pro.

Pedro 1 09-05-2019 10:11 PM

My browser is Chrome.
Pedro.
Edit to add; It’ doing the same thing with Safari on my IPad.

vb1911forum 09-06-2019 10:27 AM

So basically all of them. No luck there.

To make sure we aren't having confusion, this is the page you guys are trying to make changes to right?

https://forums.1911forum.com/profile.php?do=editoptions

I'd like a specific setting that someone is trying to save that isn't working. I'll try manually resetting it from the back end, and see if that kicks things loose from whatever is sticking for you

Kevin

denstoe 09-06-2019 10:32 AM

Yes Kevin that is the page. It is any setting on that page. Check the box, save changes and move on. Then when checking that they are saved they are not and all is blank again. If you want a specific setting try Newsletters Settings.

T. Kanaley 09-06-2019 12:55 PM

Quote:

Originally Posted by vb1911forum (Post 12932422)
So basically all of them. No luck there.

To make sure we aren't having confusion, this is the page you guys are trying to make changes to right?

https://forums.1911forum.com/profile.php?do=editoptions

I'd like a specific setting that someone is trying to save that isn't working. I'll try manually resetting it from the back end, and see if that kicks things loose from whatever is sticking for you

Kevin

That's it. None of the settings will save.

T. Kanaley 09-06-2019 01:01 PM

Kevin, I don't know if this helps or not, but I saved "use invisible mode" and even though it doesn't show up on the options page as being saved, the little status bulb next to my user id is lit up red as if it were.

T

Grandpas50AE 09-06-2019 04:04 PM

Quote:

Originally Posted by T. Kanaley (Post 12932590)
Kevin, I don't know if this helps or not, but I saved "use invisible mode" and even though it doesn't show up on the options page as being saved, the little status bulb next to my user id is lit up red as if it were.

T

Yes, I had the same results when I tested this same thing; problem is that the only option box I clicked was that one, and the blank other ones wiped out my other active options, so I had to come back in and reset the others as best I could remember. The options get saved, but do not echo back to the user. Hoping this helps Kevin get to the bottom of this issue.

vb1911forum 09-06-2019 04:43 PM

Believe I found the fix and applied. Let me know how it looks on your end!

Kevin

T. Kanaley 09-06-2019 05:26 PM

All looks good. Thanks Kevin!

Pedro 1 09-06-2019 06:42 PM

It looks perfect, thanks so much, Kevin!!
Pedro.

Tim Burke 09-06-2019 07:34 PM

Thanks, Kevin.

Grandpas50AE 09-07-2019 07:07 AM

Looks like it is working great now - thanks Kevin!

denstoe 09-07-2019 08:20 AM

Looks good here as well. Thanks Kevin.

vb1911forum 09-09-2019 11:47 AM

Glad to hear it guys. And thanks again for the patience

Kevin


All times are GMT -5. The time now is 02:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2015 1911Forum.com, LLC. All Rights Reserved