1911Forum
Forum   Reviews   Rules   Legal   Site Supporters & Donations   Advertise


Go Back   1911Forum > Site Information > Site Questions & Suggestions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-28-2012, 08:53 AM
GKC GKC is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Age: 63
Posts: 2,774
Help!




I am having a very unusual problem....when I am logged in, I can see the threads in the various forums, but when I try to open one, all that comes up is the "shell" or the framework, and no content. If I log out, I can open the threads and read the contents. I can still open and read PMs, and apparently I can start or post in threads, when I am logged in...I just can't see the contents of the threads.

I have removed all my cookies several times and I have restarted my PC, to no avail...I am still able to read other sites normally. I use Firefox as a browser, if that matters.
__________________
Ken
USN 1969 - 1973 (HM2)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2012, 08:57 AM
GKC GKC is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Age: 63
Posts: 2,774
OK, after I posted my problem, I logged out and I can see a couple of other threads that indicate others are having the same trouble. So obviously it is something going on with the board and not just me....whew, thought I was banned or something!
__________________
Ken
USN 1969 - 1973 (HM2)
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2012, 09:00 AM
jbar1tex jbar1tex is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Posts: 2,023
They have posted some sort of workaround that worked for me - notice a couple posts below here for the details. My view is a little different now 'top" vs. "left" but I can see clearly now... that the rain is gone...
Reply With Quote
  #4  
Old 04-28-2012, 09:02 AM
GKC GKC is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Age: 63
Posts: 2,774
Quote:
Originally Posted by jbar1tex View Post
I can see clearly now... that the rain is gone...

It's gonna be a bright sunshiney day...

I just did the fix too....man, I was having me some forum withdrawal.
__________________
Ken
USN 1969 - 1973 (HM2)
Reply With Quote
  #5  
Old 04-28-2012, 09:07 AM
La Grenouille La Grenouille is online now
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,812
Quote:
Originally Posted by GKC View Post
man, I was having me some forum withdrawal.
Same here!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.


NOTICE TO USERS OF THIS SITE: By continuing to use this site, you certify that you have read and agree to abide by the Legal Terms of Use. All information, data, text or other materials ("Content") posted to this site by any users are the sole responsibility of those users. 1911Forum does not guarantee the accuracy, integrity, or quality of such Content.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2011 1911Forum.com, LLC. All Rights Reserved